Wiek de Laat Beveiliging B.V. is een dynamisch bedrijf waar de klant centraal staat. Het bedrijf maakt al jaren een gezonde groei door. Wij zijn een BORG gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf en adviseren en monteren op het gebied van domotica, mechanische en elektromechanische beveiliging.

Wij zoeken om ons team te versterken:

Monteurs
Leerling monteurs

De baan

Wij zijn een dynamisch bedrijf waar de klant en zijn wensen écht centraal staan. Wiek de Laat Beveiliging gelooft in een persoonlijke benadering en een duurzame relatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en denken mee met de klant. 

Als monteur ben je een belangrijk deel van onze organisatie. Jij maakt waar wat jouw collega’s afgesproken hebben met de klant. Je wordt bijgestaan door een team van zeer vakbekwame collega’s. Als monteur maak je deel uit van een vakvolwassen team en maak je kennis met alle facetten van mechanisch en elektromechanisch beveiligen. Onze monteurs werken zelfstandig en zijn breed inzetbaar.

Als leerling monteur ondersteun je een vakvolwassen collega en maak je kennis met alle facetten van mechanisch en elektromechanisch beveiligen. Je krijgt de kans om je te bekwamen tot een vakvolwassen monteur.

De collega

Wij zoeken een collega die actief en ondernemend is. Iemand die leergierig en vindingrijk van aard is. Je hebt twee rechterhanden en hebt ervaring met bewerkingen in hout of metaal en elektro (zwak-stroom). Jouw motivatie is een tevreden klant en bent daarvoor bereid om je klus even af te maken aan het einde van de dag. Vanwege de aard van ons bedrijf moet je een verklaring omtrent goed gedrag kunnen overleggen.

Wij bieden jou

Een interessante en zeer afwisselende baan waarin veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling geboden worden. Je werkt in een enthousiast en zeer vakbekwaam team van collega’s die een hoge commitment hebben naar elkaar en het bedrijf. Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, e.e.a. volgens CAO klein metaal.

Interesse?

Ben je enthousiast over één van deze functies?
Stuur of mail dan je motivatie met cv naar:
Wiek de Laat Beveiliging BV
Mountbattenweg 13
5466 AX Veghel
E-mail: personeelszaken@wiekdelaat.nl

Wiek