Data achter slot en grendel

We zijn in het huidige digitale tijdperk steeds afhankelijker van datacenters. De zogenoemde “cloud” is tegenwoordig onze grootste opslagplaats voor informatie en kennis. Des te belangrijker dus dat personen en groepen die niet welkom zijn buiten gehouden worden.  

Kwetsbare ruimtes
Beveiliging en toegangscontrole hoort bij ieder datacenter bovenaan de prioriteitenlijst te staan. Wiek de Laat Prolians kan je hierbij helpen. Wij bieden betrouwbare toegangscontroleoplossingen waardoor enkel geautoriseerd personeel toegang kan krijgen tot ‘kwetsbare ruimtes’. Wij nemen je zorgen weg door je te voorzien van het juiste advies, het bieden van betrouwbare, hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen en het verzorgen van periodiek onderhoud.

Op en top veilig
Wanneer een hoge graad van beveiliging vereist is, zijn digitaal beveiligde deuren en -sluizen mogelijk een goede oplossing. Toezicht door derden, zoals bijvoorbeeld portiers of beveiligers, wordt hierdoor grotendeels overbodig. De mogelijkheden zijn eindeloos; van gezichtsherkenning tot en aan fingerprint technieken. Voor iedere situatie, biedt Wiek de Laat Prolians een sluitende oplossing. 

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

Wiek de Laat Prolians heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van allerhande bedrijfspanden waaronder ook vele datacenters.
Contacteer ons voor de mogelijkheden en advies van één van onze experts via [email protected] of klik op de contactbutton hieronder!