Passie en expertise

Wiek de Laat Prolians is een toonaangevend partner in toegangstechniek zowel op mechanisch als op elektromechanisch gebied. Onze passie voor hang- en sluitwerk en techniek, plus een gezonde dosis Brabantse nuchterheid is tot op de dag van vandaag nog altijd de drijvende kracht achter onze bedrijfsfilosofie. Sinds jaar en dag is Wiek de Laat Prolians expert op het gebied van bouwkundige beveiliging van allerhande (bedrijfs)panden. Wiek de Laat Prolians bindt zich niet aan slechts één leverancier of één product, waardoor er veel vrijheid en flexibiliteit is. Wij werken met een grote poule van A-merken waaruit wij altijd de leveranciers selecteren die het beste past bij jouw situatie of probleem. Door ons grote productaanbod begrijpen wij dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is dan ook precies waarin Wiek de Laat Prolians gespecialiseerd is. Wij zetten onze tanden graag in jouw beveiligingsprobleem en voorzien je van het juiste advies en een op maat gemaakte oplossing. 

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wiek de Laat Prolians zoekt altijd naar de beste oplossing voor jou. We vertellen je wat we doen en we doen wat we je vertellen. Puur, simpel en transparant. 

Services

Wiek de Laat Prolians ontzorgt. We vertellen je graag hoe we dat doen. 

Hoogstaande kwaliteit

Wiek de Laat Prolians bindt zich niet aan slechts één leverancier of één product, waardoor er veel vrijheid en flexibiliteit is. Hierbij richten wij ons wél enkel en alleen op A-merken. Wij werken met een grote poule van A-merken leveranciers waaruit wij altijd de leveranciers selecteren die het beste past bij de situatie of het geschetste probleem. Zo zoeken wij naar de "perfect match" tussen jou en de leverancier.  Advies op maat! 

Verbintenis op en top

Wiek de Laat Prolians is onderdeel van DESTIL B.V. dat op haar beurt weer onderdeel is van het Franse moederbedrijf Descours & Cabaud. Dankzij deze sterke achterban hebben wij een groot netwerk van experts, leveranciers en klanten opgebouwd. Deze kunnen wij niet alleen vanuit ons hoofdkantoor in Veghel bedienen, maar ook via de kantoren en vestigingen van DESTIL B.V. welke over het land verspreid zijn. Bovendien kunnen klanten rekenen op niet alleen expertise vanuit Wiek de Laat, maar ook vanuit DESTIL B.V. 

Betrouwbaarheid

Opgericht in 2008 als familiebedrijf heeft Wiek de Laat Prolians in de loop der jaren erg veel kennis en expertise opgedaan. Bovendien is Wiek de Laat Prolians een door het NPC erkend als BORG gespecialiseerd Bouwkundig Beveiligingsbedrijf en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Deze zekerheid in combinatie met de kennis van onze experts maakt ons een uiterst betrouwbare partner!

Modern vakmanschap

Wiek de Laat Prolians is een bedrijf waar je als klant inclusief jouw wensen centraal staat. Wij geloven in een persoonlijke benadering en in een duurzame relatie. We bieden op maat gemaakte oplossingen en denken graag met je mee. Onze collega's en klanten zijn ons trouw en nauw betrokken bij het bedrijf. Iets waar wij ontzettend trots op zijn! 

Ontzorgen met een glimlach

Door te luisteren naar de wensen, eisen en verwachtingen van onze klant, proberen we jouw vraag te vertalen naar de juiste technische oplossing. Maar bij Wiek de Laat Prolians stopt het niet bij het adviseren en monteren van het product. We gaan verder, door een complete service te bieden waarin ook goed onderhoud onderdeel van is. 

Onze merken

Wiek de Laat Prolians bindt zich niet aan slechts één leverancier of één product, waardoor er veel vrijheid en flexibiliteit is. Wij werken met een grote poule van enkel A-merken waaruit wij altijd de leveranciers selecteren die het beste passen bij de situatie of het geschetste probleem. Zo zoeken wij naar de "perfect match" tussen jou en de leverancier.