Modern vakmanschap

De ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Dat geldt uiteraard ook voor bouwkundige beveiliging. Naast de keuze voor een SKG goedgekeurd product is de wijze van montage zeker zo belangrijk.

Voor de installatie, vervanging, reparatie of afstelling van gecompliceerde beveiligings-oplossingen is het slim een vakman in te schakelen. In de praktijk komt het namelijk nog te vaak voor dat de montage niet correct is uitgevoerd. Hierdoor komt een bepaald keurmerk niet tot zijn recht. Denk daarbij aan bijvoorbeeld meerpuntssluitingen en inbouw-espagnoletten op met name kunststof- en metalen deuren, en aan het specifieke sluitwerk dat je vindt op speciale raam- en deursoorten, zoals draaikiepramen, schuifdeuren, hefschuifdeuren, enz. Het vervangen ervan vereist specialistische kennis en ervaring die Wiek de Laat Prolians kan bieden!

Bij ons ben je in veilige handen

Wanneer je als klant van Wiek de Laat Prolians tevreden bent, hebben wij onze doelstelling bereikt. Wij bieden kwaliteit in de breedste zin van het woord. We stellen hoge eisen aan producten, maar zorgen ook dat wij enkel vakkundige experts hebben rondlopen. Dat alle medewerkers in het bezit zijn van betrouwbaarheids- en vakbekwaamheidsbewijs geeft dan ook aan dat wij jouw veiligheid en die van jouw waardevolle spullen serieus nemen.

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? Stuur ons een berichtje of bel ons!