Kom je erbij?

Als rasecht Brabants bedrijf is werken bij Wiek de Laat Prolians puur en transparant. We houden van no-nonsense. We vertellen wat we doen en doen wat we vertellen. We zijn een bedrijf gedreven door een passie hang- en sluitwerk en een flinke dosis techniek. Deze passie zien we dan ook terug bij de mensen achter Wiek de Laat. 

 Sinds jaar en dag is Wiek de Laat Prolians expert op het gebied van bouwkundige beveiliging van allerhande (bedrijfs)panden. We zetten graag onze tanden in de uitdagingen van onze klant en zorgen dat wij ze een uitstekende service verlenen. Wil jij onderdeel worden van ons team? Onze openstaande vacatures vind je hieronder. Staat er niets voor je bij? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. Wie weet hebben we tóch wat leuks voor je! 


Servicemonteur

Ben jij die vakman met een oog voor detail die graag (elektro)mechanische sluitsystemen naloopt? Als servicemonteur van Wiek de Laat Prolians ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en liever nog het voorkomen hiervan door goed onderhoud te verrichten. Jij bent de olie die de machine laat draaien en daarmee een zeer gewaardeerde kracht binnen ons team. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder! 


Projectmonteur

Ben jij die Handige Harry die niets liever doet dan lekker sleutelen? Zijn zowel mechanische als elektromechanische sluitsystemen voor jou gesneden koek? Kunnen projecten je niet groot en ingewikkeld genoeg zijn? Dan ben jij de projectmonteur die we zoeken. Bij Wiek de Laat Prolians implementeren we beveiligingsoplossingen op maat op de meest afwisselende plekken. Lees meer over deze uitdagende functie en solliciteer!


Leerling Monteur 

Heb jij school nu wel gezien en sta je te trappelen om je in de praktijk verder te bewijzen? Of wil jij een mooie switch maken in je carrière? Daarvoor is Wiek de Laat Prolians de perfecte plaats.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar zou je wel graag bij Wiek de Laat Prolians willen werken? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je CV aangevuld met een motivatiebrief naar [email protected].