Kom je erbij?

Als rasecht Brabants bedrijf is werken bij Wiek de Laat Prolians puur en transparant. We houden van no-nonsense. We vertellen wat we doen en doen wat we vertellen. We zijn een bedrijf gedreven door een passie hang- en sluitwerk en een flinke dosis techniek. Deze passie zien we dan ook terug bij de mensen achter Wiek de Laat. 

 Sinds jaar en dag is Wiek de Laat Prolians expert op het gebied van bouwkundige beveiliging van allerhande (bedrijfs)panden. We zetten graag onze tanden in de uitdagingen van onze klant en zorgen dat wij ze een uitstekende service verlenen. Wil jij onderdeel worden van ons team? Onze openstaande vacatures vind je hieronder. Staat er niets voor je bij? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. Wie weet hebben we tóch wat leuks voor je! 


Leerling Monteur Toegangstechniek

Ben jij zo iemand die beloftes nakomt? Die door het vuur gaat voor de klant? Ben je vindingrijk, heb je twee rechterhanden en ben jij klaar om één van de belangrijkste rollen te vervullen binnen Wiek de Laat Prolians? Dan zoeken wij JOU!  


Allround Monteur Toegangstechniek

Gaat jouw hart sneller kloppen van de termen 'techniek', 'afwisselend', 'service' en 'innovatief'? Mooi, want ter uitbreiding van ons team zijn de deuren geopend voor een Allround monteur toegangstechniek!

 

Inkoper

Zoek je een commerciële baan met veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid? Ga jij voor die optimale balans tussen kosten, kwaliteit en leverprestaties én krijg jij veel energie van onderhandelen en die éne deal weten te scoren? Dan ben jij de Inkoper die we zoeken! 


Technisch Commercieel Adviseur Binnendienst

Heb jij klanttevredenheid bovenaan op je prioriteitenlijstje staan? Hou jij ervan om in contact te zijn met klanten, problemen op te lossen en potentiële klanten te voorzien van de juiste informatie? Lees dan zeker even verder! 

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar zou je wel graag bij Wiek de Laat willen werken? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je CV aangevuld met een motivatiebrief naar WerkenbijDESTIL@destil.nl.