Gecertificeerd Beveiligingsbedrijf

Ongenodigde gasten weren doe je door je pand goed te beveiligen. Met de hulp van een erkend beveiligingsbedrijf kun je jezelf behoorlijk wat problemen besparen. Beveiliging volgens het CCV (Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid) helpt je bij het succesvol weren van indringers.

Wiek de Laat Prolians is al jaren door het KIWA erkend als Bouwkundig Beveiligingsbedrijf. We dragen het BORG certificaat en daarnaast het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dat betekent dat wij bouwkundige beveiligingsinstallaties installeren en certificeren, of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand, winkel of schoolgebouw. 

Wiek de Laat Prolians is gespecialiseerd in bouwkundig beveiligen. Onze opdracht: een inbraak(poging) zoveel mogelijk vertragen. Naast de technische oplossingen mag je van een gecertificeerd bedrijf verwachten dat zij zich houden aan de alle voorschriften die samenhangen met die certificering. Alle betrokken collega’s hebben een geldig VOG en onze kennis wordt regelmatig opgehaald of uitgebreid. 

Wat is een BORG-certificaat?

Een BORG-certificaat is een document waarmee je kunt aantonen dat je woning goed beveiligd is tegen inbraak. Een BORG-certificaat wordt alleen verstrekt door een erkend beveiligingsbedrijf zoals Wiek de Laat Prolians. Wil je dus voor een BORG-certificaat in aanmerking komen, dan moet je de beveiligingsmaatregelen aan je woning of pand laten uitvoeren door een erkend beveiligingsbedrijf zoals Wiek de Laat Prolians.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Met het BORG-certificaat en opleveringsbewijs kun je aantonen dat je bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Een BORG-certificaat wordt alleen verstrekt door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf zoals Wiek de Laat Prolians en biedt vele voordelen. 

Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs ondersteunen je graag.

 

Meer informatie over het BORG-certificaat vind je hier
Meer informatie over PKVW vind je onder Keurmerken of op de website van het PKVW.