Een veilige leeromgeving

Onderwijsinstellingen zijn vaak groot, tochtgevoelig, hebben maar één hoofdingang voor de leerlingen, maar ook ruimtes waartoe enkel bevoegden toegang mogen hebben. Allemaal dingen om rekening mee te houden bij het ontwerp en de installatie van toegangscontrole en beveiliging.

De meestal honderden leerlingen moeten allemaal rond hetzelfde tijdstip, door dezelfde ingang naar binnen, inclusief grote rugtassen. De entree van een onderwijsinstelling moet er dus niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar óók functioneel en duurzaam zijn. Daarnaast zijn de gebouwen vaak groot en log, en hebben ze lange gangen waar de tocht en kou al snel hun intrede doen. Met de installatie van de juiste deuren waarborg je niet alleen de veiligheid, maar worden ook dit soort praktische problemen direct getackeld.  

Wiek de Laat Prolians heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van allerhande bedrijfspanden waaronder ook die van vele onderwijsinstellingen. Contacteer ons voor de mogelijkheden en advies van één van onze experts via [email protected]