Recreatie en Vrije tijd

Als je in de recreatie en vrije tijd actief bent komt het je waarschijnlijk bekend voor. Jij wilt graag weten wie er bij je binnen is en jouw leden, bezoekers of gasten wensen een prettige sfeer te ervaren. Een nette, maar tevens functionele entree die veiligheid en comfort uitstraalt is daarom belangrijk. Niet alleen voor jou als beheerder van het pand, maar ook voor jouw bezoekers. Zo blijft de veiligheid gewaarborgd en voelen bezoekers zich op hun gemak.


Gecontroleerde toegang
Met bijvoorbeeld doorloopsluizen of toegangspoortjes kan er gecontroleerde toegang verleend worden waardoor je klanten, leden of bezoekers een positieve ervaring hebben. Praktische uitdagingen zoals tocht of kou kunnen makkelijk ondervangen worden met de juiste deurtechnieken.

Wiek de Laat Prolians is voor jou de perfecte 'partner in crime' om je te voorzien van het juiste advies. Belangrijk is dat kosten beheersbaar blijven en klanten, bezoekers en leden tevreden zijn! Niet alleen is gecontroleerde toegang inzicht geven in het gedrag van je publiek, ook kan het je inzichten verschaffen die je voorheen niet had! 

 

 

___________________________________________________________________

___________________________________________________________________

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Contacteer ons voor de mogelijkheden en advies van één van onze experts via [email protected] of klik op de contactbutton!