Retail

Elektronische toegangscontrolesystemen zijn voor veel ondernemers de oplossing om toezicht en controle te houden over het toelaten van personen. Dit alles ter voorkoming van ongewenst bezoek in hun magazijn, kantoor of dienstruimten. 

Ook retailers stellen steeds strengere eisen aan toegangsbeveiliging. Zeker grote ketens besteden veel aandacht aan sleutelplannen en sleutelbeheer om de veiligheid te waarborgen. De eisen en regels variëren echter sterk, afhankelijk van je strategie of segment. 

Specialist
Wiek de Laat Prolians is specialist op het gebied van toegangstechnieken en professionele oplossingen voor toegangscontrole. Met ons A-merken beleid kunnen wij je de best passende oplossing, van de allerhoogste kwaliteit bieden. 

Wiek de Laat Prolians werkt landelijk en heeft een 24-uurs servicedienst in geval van calamiteiten. Voor de retail essentieel waar de veiligheid  te allen tijde gewaarborgd dient te blijven. Wij staan altijd voor je klaar!

 

___________________________________________________________________

___________________________________________________________________

Wiek de Laat Prolians heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van allerhande bedrijfspanden waaronder ook die van vele supermarkten, juweliers etc. Contacteer ons voor de mogelijkheden en advies van één van onze experts via [email protected]