3 appartementsgebouwen met 39 levensloopbestendige appartementen

De Mariahoeve. Een plan voor de bouw van 3 appartementengebouwen met in totaal 39 levensloopbestendige appartementen met een hoog afwerkingsniveau. Afgelopen december werd het eerste gebouw al opgeleverd voor verhuur, maar de bouw gaat nog even door, en daar mocht Wiek de Laat Prolians aan meewerken.

Open karakter en hoogwaardige afwerking

De eisen? Een gebouw met een open karakter en hoog afwerkingsniveau. Met de keuze voor de juiste toegangstechniek kan dit bereikt worden. Wiek de Laat installeerde daarop multifunctionele deurautomaten. Deze deurautomaten zorgen ervoor dat er ongehinderde toegang is tot het gebouw en het open karakter behouden blijft zónder de privacy van de bewoners te beïnvloeden.  

Soepele en geruisloze werking

Deurautomaten hebben een soepele, stille werking en openen en sluiten volledig automatisch. Dit zorgt voor veilige toegang maar tóch een gastvrij welkom.

Automatische deuren hebben daarnaast de volgende voordelen:

  • Minder energieverlies: deuren blijven niet onnodig open staan
  • Minder tochtproblemen
  • Voor iedereen toegankelijk

 

Over De Mariahoeve

Op een bijzondere plek aan de pastoor van Erpstraat ontstaat met de komst van drie gebouwen een nieuwe en rustige woonomgeving. De locatie tegenover het St. Josefklooster was voorheen eigendom van de Congregatie Zusters van Liefde van Jezus en Maria, Moeder van Goede Bijstand. In de bouwplannen zijn diverse historische elementen behouden, waardoor het erfgoed van de zusters in het huidige straatbeeld bewaard is gebleven. De twee bestaande woningen bleven in tact en de kopgevel van de voormalige boerderij en het Mariabeeldje zijn geïntegreerd in de nieuwe appartementengebouwen.

Het plan bestaat uit 3 appartementengebouwen met in totaal 39 levensloopbestendige appartementen. De tuinen van de woningen grenzen aan een groen binnenerf, dat ook zichtbaar is vanaf de Pastoor van Erpstraat en het klooster.

Heb jij een zelfde uitdaging als bij De Mariahoeve of kom je er niet uit hoe je jouw pand op de juiste manier, met gebruik van de
juiste technieken goed en efficiënt kunt beveiligen? Onze experts helpen je graag verder! Contacteer ons voor de mogelijkheden.