Residentie Moller

Wonen met luxe & gemak

 

 

 

 

In hartje Waalwijk, op een historische centrum locatie is Residentie Moller verrezen. Een prachtige Residentie waar
mensen op een luxe en verantwoorde wijze kunnen gaan genieten van hun vrije tijd.
Wiek de Laat Prolians had de eer mee te mogen werken aan dit bijzondere project. We vertellen je er graag meer over!

Winnen Doen We Samen

De 47 appartementen die gerealiseerd zijn in dit project hebben allen tevens een eigen berging. Zo ontstonden er allerlei ruimtes in het plan die voorzien moesten worden van de juiste toegangstechniek om de veiligheid en toegankelijkheid ten alle tijden te kunnen waarborgen. Dankzij de goede relatie van DESTIL Prolians met aannemer BanBouw BV mocht Wiek de Laat Prolians als dochterbedrijf van DESTIL BV vakkundig advies geven in de realisatie van dit mooie project.

Gemak dient de mens

Er werd gekozen voor oplossingen van iLOQ. Dit omdat het systeem praktisch, eenvoudig en beheersbaar is voor alle betrokken partijen. Zowel de bewoner als de beheerder van het pand. Alle appartementen en bergingen zijn voorzien van een iLOQ cilinder. Daarnaast zijn op alle algemene deuren in het gebouw een iLOQ wandlezer geplaatst in combinatie met een automatische deurdranger. Bewoners kunnen zo met één sleutel de algemene deuren die voor hen toegankelijk zijn bedienen welke ook nog eens automatisch geopend worden dankzij de deurdranger.

Monteur on the job Residentie Moller

Compilatie beelden Residentie Moller

De juiste oplossing voor extra luxe

Om het geheel af te maken, werden de deuren voorzien van stijlvol deurbeslag geleverd door onze leverancier AMI BV. Wij houden van goed doordachte, kant-en-klare oplossingen waar een klant járen mee vooruit kan! Praktische oplossingen die een residentie zoals die in Waalwijk complementeren en nét dat beetje extra luxe bieden aan een bewoner.

AMI deurbeslag zwart met iLOQ cilinder

AMI deurbeslag zwart met iLOQ cilinder

Wandlezer iLOQ

iLOQ wandlezer

Complete installatie met iLOQ wandlezer en cilinder

Complete deur met iLOQ wandlezer & cilinder, AMI deurbeslag

Over Residentie Moller

Service Residentie Moller wordt gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan, een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Dit oude monumentale schoolgebouw dateert van 1953 en wordt nu omgetoverd tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos kunt wonen in een luxe sfeer. Precies zoals u al gewend bent. Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven.

Er worden 47 ruime appartementen gerealiseerd, ieder met een eigen terras of balkon, gelegen aan de prachtige binnentuin. Buiten blijven de oude en markante details behouden, die het gebouw zo zijn charme blijven geven

Heb jij eenzelfde uitdaging als Residentie Moller voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend adviesgesprek via [email protected] of bel ons op 073-549 27 73.. 

Spreken we je snel?